Mutta ruoka on itse asiassa vihollinen elämässäsi. Tässä tapauksessa ruoka on vihollinen, koska se on mitä humalahakuinen. Ruoka luo surua sinussa. Ruoka tekee sinusta epäterveellisen. Viime kädessä ruoka on mitä …

Kun tunnet olevasi alimmassa pisteessäsi, ruoasta tulee paras ystäväsi. Ruoka saa sinut tuntemaan paremmin loukkaavaa kommentti, että olet kuullut muukalainen sanoa painostasi. Ruoka lohduttaa sinua, kun kukaan muu ei voi. Ruoka turruttaa kipua, jota et halua tuntea.

Itsetunto on itsensä tuntemista

Mutta ruoka on itse asiassa vihollinen elämässäsi. Tässä tapauksessa ruoka on vihollinen, koska se on mitä humalahakuinen. Ruoka luo surua sinussa. Ruoka tekee sinusta epäterveellisen. Viime kädessä ruoka on mitä pitää alentaa itsetuntoa.

Haluat korkeaa itsetuntoa. Haluat olla yksi niistä ihmisistä, jotka hymyilevät koko päivän todellisesta onnesta, joka löytyy sisältä. Mutta et ole juuri nyt. Olet alle rajojen ruokaa ja se ei ole ennen kuin aloitat parantaa itsetuntoa, että saat pois tämän syklin.

Tämä loputon sykli, joka on tullut elämäsi on tultava kirkuva pysäyttää heti. Miten odotat itsetunto nousee, kun et tee mitään auttaakseen sitä? Syötät vain suutasi, eikä se saa sinua tuntemaan olosi paremmaksi. Se on vain menossa jatkaa tankkaus sykli, että asut joka päivä.

Haluat lopettaa binging, mutta itsetunto on ammuttu niin syöt enemmän. Monet ovat jumissa tässä ansassa. Seuraavassa on joitakin asioita, joita voit toteuttaa käytännössä päivittäin auttaa parantamaan itsetuntoa, jotta voit alkaa elää.

Paranemiskokemuksia syömishäiriöistä

Lue henkilökohtainen kehityskirja. Siellä on monia hyviä. Mene suosikkikirjakauppaasi ja uppoudu omatoimiseen osioon. Viettää tuntikausia siellä käsittelyssä mitä kirjoja kiinni silmään. Jos kirjat edelleen valittaa sinulle ja tilanteesi, ostaa kirjan ja alkaa lukea hieman joka päivä.

Toinen asia, että voit tehdä, on olla ajattelematta mitään huonoja ajatuksia itsestäsi. Tämä ei tietenkään ole yhtä helppoa kuin tehty, mutta sinun täytyy aloittaa jostain. Jos huomaat ajattelevasi kuinka lihava olet, tai kuinka onneton elämäsi on, löytää jotain, että pidät, tai parempi rakkaus, itsestäsi ja ajatella sitä. Tee negatiivisista ajatuksistasi positiivisia. Kun alat nähdä hyvää, paha alkaa haalistua pois.

Jos olet henkilö, joka tykkää lukea julkkis juorulehtiä, mutta huomaa, että et tunne hyvää itsestäsi, kun olet valmis, lopeta lukeminen lyhyen aikaa. Jos alat toivoa, että olisit skinnier tai näytti niin ja niin, olet vahingoittaa itsetuntoa. Ota mitä kuvia tehdä sinusta tuntuu huonompi ja repiä ne riekaleiksi!

Sinun ei tarvitse näyttää siltä kuin olisit lähtenyt Hollywoodista. Itse asiassa, miksi haluaisit? Olet ainutlaatuinen omalla tavallasi. Kun opit olemaan onnellinen omassa ihossa, opit hyväksymään itsesi, vaikka et ole ihanteellinen paino, että haluat olla. Hyväksy puutteita ja keskittyä hyviä asioita itsestäsi.

Lopuksi tehdä luettelo kaikista saavutuksista, iso tai pieni. Kun muistat ajat, jolloin olet saavuttanut sen, mitä pidit mahdottomana, kehität uuden näkemyksen itsestäsi. Näet itsesi uudella tavalla ja alkaa ajatella itseäsi rohkeampi ihminen. Kun ajattelee kaikkea, mitä olet saavuttanut, itsetunto vahvistaa, koska et ole asunnon negatiivinen, joka tuo sen alas.

Vasta kun itsetunto paranee, että alat nähdä itsesi uudessa valossa. Tämä valo vuodattaa sinut ahmimisen pimeästä maailmasta.