Keitetty ruoka vs. raaka ruoka

Olemme puhuneet eduista raaka-ja eläviä elintarvikkeita, ja jopa miten ne vertaavat keitetyt elintarvikkeet niin pitkälle kuin ravinteet ovat huomattavasti vähentää tai poistaa lämmityksen aikana. Valitettavasti se ei kuitenkaan ole vain, että ravinteet puuttuvat, kun ruoka on keitetty – joitakin haitallisia asioita todella syntyy, kun ruoka kuumennetaan ja keitetään.

Raaka ja living foods ovat optimaalisia

Tässä kertaus siitä, miksi raaka ja elävät elintarvikkeet rock ennen kuin pääsemme haitallisia asioita, jotka on luotu, kun ne keitetään. Raaka ja elävät elintarvikkeet sisältävät tonnia fytokemikroneita, terveitä entsyymejä ja hormoneja, sekä muita ravintoaineita, kuten antioksidantteja, vitamiineja ja kalsiumia. Kun valmistamme näitä vihanneksia, nämä asiat eksyvät. Se ei ole hyvä sinulle lyhyellä ja pitkällä aikavälillä, koska tarvitset näitä asioita toimimaan optimaalisesti!

Mitä sitten tapahtuu?

Mutta tässä on mehu tarina – asioita, jotka voivat tapahtua keitetyt ruokaa ja mitä myöhemmin saattaa olla laskemisesta elimistöön:

– Monet vesiliukoiset vitamiinit eksyvät ja muuttuvat myrkyllisiksi jäämiksi, jotka vaikuttavat immuunijärjestelmään. Vihannekset ovat tunnettuja vitamiineja – miksi päästä eroon niistä?

– Aminohapot, pienet asiat, jotka ovat vastuussa proteiinin rakentamisesta, muuttuu syöpää aiheuttaviksi painajaisiksi, jotka voivat johtaa proteiinin puutteisiin, kun ne kuumennetaan yli 115 astetta!

– Rasvat voivat tulla eltaantunut karsinogeeneja kuumennettaessa yli 115 astetta.

– Useita myrkkyjä syntyy, kun lämpö rasvoja ja öljyjä.

– Lämmitys sokerit, tärkkelykset, aminohapot, kahvipavut ja juustot kaikki tuottavat lukuisia myrkkyjä ja karsinogeeneja, jotka voivat johtaa sairauksiin (ja pahempaa).

Ei ole ihme, että ihmiset alkavat nähdä todellisia etuja syöminen täysin tai korkea raaka / elävät elintarvikkeet ruokavalio ja sisällyttää enemmän aikaa jäljellä terve ja taudista vapaa. Olen elänyt läpi kolme syöpädiagnoosia ja olen täällä kertoa tämän elämäntavan todella, todella toimii!

Olet niin ehdottomasti tämän arvoinen! Olet sen velkaa itsellesi!
Luonnonhedelmien ja vihannesten voima muuttuu terveemmäksi kehoksi, joka pystyy paitsi torjumaan nykyisiä olosuhteita myös estämään niitä tapahtumasta. Tuo rokkaa! Yksi pieni asia muistaa, että ruoanlaitto on noin luonnottomain asia, voit tehdä koko elintarvikkeet – ja elin! Jos sinun täytyy kokata kasvikset (esimerkiksi parsakaali) Artikla Haku, vain muista kevyesti höyryä niitä pieni määrä vettä …